В чест на Св. Валентин младежи с богата програма за 14 февруари

  12 Февруари 2024, 14:07     

Благотворителен базар „Обич“, работилница „Зона за любов“ и игри за двойки са само част от програмата с която младежките организации във Враца ще отбележат тазгодишния Св. Валентин.

Гергана Христова – зам.-областен координатор на БМЧК - Враца
Понеже Св. Валентин е един от големите празници, които всяка една организация отбелязва, решихме нека да го отбележим заедно, нека да направим нещо по-интерактивно, нещо по-интересно. И така се роди цялата идея. 

Всяка една от младежките организации е подготвила интересни дейности за празника, споделя Атанас Георгиев, председател на Ученически Общински съвет Враца.

Атанас Георгиев – председател на УОбС – Враца
Ние ще имаме оригами - всеки ще може да си направи пръстенчета, сърчица, Валентинки картички, може да ги подари на някой или да си ги остави за себе си. Ще имаме тематична игра и също ще имаме доста награди за всеки, който дойде и една специална рамка за всеки, който от Враца дойде да посети може да се снима  с нея. 

Младежите от БЧК ще свържат празника с превенцията.

Гергана Христова – зам.-областен координатор на БМЧК, Враца
Ние ще имаме нещо като информативен протокол, който иска може да вземе брошурка, доброволците са добре осведомени и ако някой се нуждае от някаква допълнителна информация могат да попитат. Също така имаме интерактивна игра, която е за двойки. Едната е за двойки, който са заедно, а другата е за двойка приятели. Просто който иска да седне, правим нещо като куиз, задаваме въпроси, да видят колко добре се познават двойките и тези, който се познават най-добре получават награди. Нали, които пак са изработени от нас. 

Традиционната инициатива се радва на голям интерес от участниците, споделят организаторите.

Атанас Георгиев – председател на УОбС, Враца
Много хора се интересуват, идват, забавно им е, забавляват се през цялата алея като минат и... вдъхваме "любов" ако мога така да се изразя. Наистина доста двойки минават, ако не някой даже могат да се запознаят там. 

Програмата ще се проведе на 14 февруари пред Сувенирната палата във Враца, а всички събития в нея са с начален час 10:30.
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите