За шеста година. Национален Мотосъбор Враца - Леденика

  04 Юли 2024, 16:54     


Забавни игри, много музика и награди. Всичко това обещават организаторите на Националния Мотосъбор Враца - Леденика. Той започва утре на 5 юли и в рамките на два дни са предвидени големи концерти и различни изненади. Коя рок звезда се очаква в събота, разказваме в следващото видео. Шести Национален Мотосъбор Враца - леденика стартира този петък и събота. 

Цено Тончев - клуб Motomafia MC, Враца
Съборът не е само за любителите на моторите и високите скорости. Стараем се да разчупим формата този събор да бъде нещо като някакъв семен уикенд, да може да си заведеш детето да има цял ден какво да правиш, да се забавляваш, да е различно от останалите събори.


Официалното откриване е от 18.00 ч. и веднага след това започват забавни игри по надяждане и надпиване.


Цено Тончев - клуб Motomafia MC, Враца
Надяждане с кренвирши. Вечно жъден, надпиване с бира е това.


Организаторите на събитието са предвидили награди за първите трима пристигнали на мотосъбора. А в 21.00 ч. е началото на Рок караоке. 

Цено Тончев - клуб Motomafia MC, Враца
Направихме един експеримент преди няколко години и то взе че стана някаква традиция за нашия събор, получава се доста добре.

Гост ще бъде врачанката Алесанда Франческони, която покори сцената и на Гласът на България. А в 22.00 ч. започва лятна дискотека.
Диджей Диан Соло
Здравейте....
Музиката ще е предимно диско и ретро.

Цено Тончев - клуб Motomafia MC, Враца
Единствено събота вечерта на рок концертите за което сме поканили световно известни звезди, това ще бъде рока на целия събор.
Група Севи
Враца.. Ние сме Севи, Джани Джоели ...
Цено Тончев - клуб Motomafia MC, Враца
Започваме с група Севи. Те ще изсвирят техния сет, след това ще се качи на сцената вокала на световната група Алекс Руди Пел - Джони Джоели и третата група е Хамърхет. Хубавото е, че двете групи и Джони Джоели имат съвместни проекти и ще бъде една малко мешана работа, едните с другите, ще бъде много интересно. 

И тази година ще има томбола с голям награден фонд, като най-голямата награда е 750-кубиков мотоциклет. Всеки участвал в игрите на двудневния мотосъбор има голям шанс да спечели различна изненада.

Цено Тончев - клуб Motomafia MC, Враца
Искам да благодаря на Община Враца, кото всяк агодина ни гласуват доверие, това нещо без тяхната подкрепа няма как да се случи.

Голямата поляна е на разположение за каравани, кемпери, палатки и автомобили. А мотосъборът вече е и с претенции за международен, т.к. се очакват гости от Румъния, Сърбия, Македония и Гърция.
 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите