Критика или лично отношение? „Възраждане“ обвиниха Манол Пейков, че е пиян в НС

  29 Февруари 2024, 15:05     

А в пленарна зала и днес заседанието на депутатите не мина без провокации. Ангел Георгиев от „Възраждане“ обвини Манол Пейков от ПП-ДБ в употребата на алкохол и се наложило да бъде изведен от квестори по време на сесията.

Ангел Георгиев – народен представител от „Възраждане“:

Да приветствам това, че квесторите изведоха лицето Манол Пейков от залата. Което лице беше във видимо нетрезво състояние. Не знам как го допускате тук и очаквате да взима отговорни решения за бъдещето на България, след той очевидно е злоупотребил с определени субстанции. Оставям настрана факта, че от няколко дни не си е сменял дрехите, ходи с едни и същи дрехи, понамирисва, това няма особено значение. Въпросът е, че той не е адекватен, дъхаше на алкохол. Това го видяха тука всички, които са отзад в залата и приветствам това, че квесторите взеха мерки и съответно го изведоха. Защото не бива да допускаме такива лица в пленарна зала и мисля че вече това е върха на падението за ПП-ДБ. Вземете мерки, моля ви се, това нещо не е приятно за никой, който е в залата. 

Манол Пейков – народен представител от ПП-ДБ:

Господа и симпатяги. Имам много несъвършенства – пълничък съм, понякога съм рошав, кривоглед съм, но пиенето не е един от пороците ми. Събират ми се около 0.50 гр на година. Така че, моля ви, проверете си опорките още веднъж. Виждам, че съм трън в задните ви части. Търсите начин да влезете под кожата ми. Това не е правилният начин. Трябва да го преосмислите. Може би с по-цивилизовано отношение, може би ако промените отношението си към себе си и към света, може би ако имате по-малко гняв към околните и към себе си. Може би – сериозно ви го препоръчвам… 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите