ГЕРБ-СДС откри предизборната кампания във Враца

  02 Септември 2022, 19:29     


С молебен за здраве ГЕРБ-СДС откри предизборната си кампания във Враца. Коалицията представи силен отбор от доктори на науките, председатели на областния съвет, инженери, педагози, предприемачи и икономисти за предстоящите парламентарни избори за 6 МИР. Водачът на листата припомни какви ангажименти и проекти са поели пред гражданите, затова е време за редовно и стабилно правителство.

 

инж. Петя Аврамова - водач на листата на ГЕРБ-СДС за Враца:

Ние предупреждавахме, че влизаме в енергийна и газова криза и ако не вземат навременни мерки това ще доведе до засилване на инфлацията. Сега се вижда резултата от липсата на адекватни решения. Ние знаем как се управлява държава, как се вземат трудни решения и как се излиза от криза. Време е за разумен избор, заедно сме по-силни от хаоса.


Ирина Иванова - областен предс. на СДС за Враца:

Двете партии ГЕРБ и СДС са показали, че умеят да се справят с кризи и да поправят чужди грешки. Нашият екип, който ще укаже съпротивата е екип от хора професионалисти, млади хора, силни хора, това е нашият екип.


Калин Каменов - кмет на Община Враца:

Истината е в можещите, знаещите и работещите хора, екипът на ГЕРБ и СДС с номер 24.


Красен Кръстев - областен координатор на ГЕРБ, Враца:

С много усилия, с много труд ще направим правилни решения за бъдещето на регион Враца. Затова на 2 октомври, заедно с нашите коалиционни партньори СДС, заедно с БЗНС, 24 е номера, този номер ще ни направи победители.

Аврамова подчерта още, че в предизборната кампания на ГЕРБ-СДС ще бъдат представени решения във всички сектори от обществено-икономическия живот - спешни и средносрочни антикризисни мерки.