Жесток побой след училище - малолетен засне видео, в което бие свой съученик

  06 Декември 2022, 20:07     

Поредно видео с агресия между ученици се появи в социалната мрежа. 13-годишно дете е жестоко пребит от 12-годишен. Всичко се случило миналата сряда след училище, когато 13-годишното момче си тръгнало към дома. Тогава срещнал друг ученик, година по-малък от него, който познавал бегло. Той му предложил да му покаже нещо. И двамата тръгнали към изоставена сграда, намираща се недалеч от училището. След като влезли в разрушената постройка, по-малкият поставил телефона си на запис на пода и започнал да налага 13-годишното момче. В продължение на няколко минути му нанесъл силни ритници и юмруци навсякъде по тялото.

Цветомира Борисова - майка на пострадалото дете
Слага си телефона, както се вижда на клипа да снима и го започва на бой.
Той го е било страх да ни каже и аз от клип го научавам, по-късно ми го пращат познати, само го видях и бях потресена.

След като Цветомира разбрала за ужаса, който изживял детето й, веднага уведомила полицията и училището. Страхува се да го пусне и на училище, тъй като е в шок и дори бълнува сън.

Цветомира Борисова - майка на пострадалото дете
Страх си го е и не иска да казва какво е станало и как е станало. Ние го учим да не с бие, да е добър и заради това стана всичко, щото не знае да се отбранява.
Още не може така да се отпусне или си го е страх или нещо го заплашва, не знам може и да го е заплашил, "няма да казваш ще те пребия" такива неща не знам, обаче не казва.

Съдебен лекар е удостоверил множество хематоми по тялото на момчето. Подадена е жалба в прокуратурата срещу насилника и към момента се извършва проверка по случая. А хората от селото са изумени от случилото се и не помнят да е имало подобен инцидент в района.

Елена Божкова
За първи път чувам за съжаление. Надявам се да няма повече такива случаи, защото не е приятно те са дечица.

Днес от полицията са провели разпити. Държавната агенция за закрила на детето се самосезира по случая и е в готовност да окаже съдействие както на пострадалото дете, така и на момчето, нанесло побоя.
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите