В чест на баща си - синът на кмета Златко Живков с песен за победата

  20 Ноември 2023, 15:09     

Синът на кмета на Монтана Златко Живков пусна поп - фолк песен в чест на поредния спечелен мандат на местните избори. Орлин Златков направи подарък на баща си, навръх рождения му ден, който беше на 5-ти ноември. 

Орлин Златков има зад гърба си няколко самостоятелни албума и над 50 записани парчета, които са основно в RNB и ПОП стил. До малко след изборите, когато решава да изненада баща си Златко Живков не с какво да е, а с кючек. 

Орлин Златков, изпълнител и продуцент:
"Реших за рождения ден да го пусна. Това беше един подарък за него, леко със закачка, с такъв забавен контекст. Тя олицетворява 3-те неща в България от които всички хора се интересуват, всички хора разбират, всички обичат да мразят и критикуват. Това са политиката, футбола и чалгата". 

Така за кратко време песента е споделена хиляди пъти в мрежата, а Орлин Става желан гост в студиата на телевизиите. 

Орлин Златков, изпълнител и продуцент:
"Интересно ми е, че точно сега с тая песен ме канят, отразяват, а  аз имам над 50 песни, два албума, два мини албума. Нямам проблем с това, медиите търсят сеира и сензацията, аз нямам проблем да бъде сеира за хората". 

Младият изпълнител и продуцент вече подготвя нов проект, а дали отново ще е посветен на някои политик, предстои да разберем. 

 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите