Търговско изложение отново във Враца

  30 Юни 2020, 19:10     0

Традиционното търговско изложение - базар С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО отново е във Враца. От 29 юни до 4 юли изложението представя актуални за сезона стоки и колекции с родно производство, атрактивни цени и специални панаирни отстъпки. Едни от най-търсените артикули си остават кожените изделия - дамски и мъжки чанти, раници, портфейли и аксесоари подходящи и за подарък. Търговското изложение предлага голям избор от марки, модели и цени.

Силно представяне имат щандовете на мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла и якета. Специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, панталони, чорапени изделия и бельо. Не са забравени и най-малките богат избор на бебешки, детски и юношески облекла и бельо на производствени цени.

Фирмите участници в изложението предлагат различни промоции и намаления към крайните клиенти, както и оферти за продажба на едро към собственици на магазини и търговски обекти. 

Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели.

Осигурени са всички необходими мерки за дезинфекция и лични предпазни средства, отстояние и дистанция между отделните щандове, за безопасно посещение и пазаруване.

Изложението на производителите С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО е разположено във фоайето на Драматичния театър, с работно време от понеделник до събота от 9.30 до 19:30 часа. Посетете го! И изберете българските производители!