Стотици симпатизанти подкрепиха "ГЕРБ-СДС" във Враца

  30 Септември 2022, 15:00     

България има нужда от стабилно управление и силна парламентарна подкрепа, затова хората трябва да се доверят на опитен отбор, който се е справял с кризи и ще се справи и сега. Това каза водачът на листата на коалиция "ГЕРБ-СДС" за 6 МИР Петя Аврамова пред стотици членове и симпатизанти във Враца.

 инж. Петя Аврамова - водач на листата на "ГЕРБ-СДС" за Враца:
Трябват спешни антикризисни мерки, да подтиснем инфлацията и да повишим доходите на хората. Спешно трябва да стартираме плана за възстановяване и устойчивост и оперативните програми, които две години европейските средства не стигнаха в България и от тях не можаха да се възползват нито бизнеса, нито общините, нито хората.

Аврамова подчерта още, че трябва да стартира ремонтът по пътищата и всички инфраструктурни проекти, които бяха стопирани в последната година, да се стабилизира финансовата политика и да се регулират доходите, но без да се вдигат данъците. 

инж. Петя Аврамова - водач на листата на "ГЕРБ-СДС" за Враца:
Ако вие искате България да има такова правителство, то вашият избор е ГЕРБ-СДС с номер 24 в бюлетината.

Кметът на Община Враца бе категоричен, че има изход от кризата в която се намира страната, а пътят към него е отборът на "ГЕРБ-СДС".

Калин Каменов - кмет на Община Враца:
Които знаят как да се справят с проблемите, как да регулират цената на газта и да спрат стремглавото нарастване на цената на тока; как да има отопление за детските градини и училищата, хора които знаят как да тръгнат оперативните програми с които да санираме вашите жилища, хората с които да успеем да ремонтираме училищата и детските градини в които учат нашите деца, екип с който да успеем да привлечем европейски средства в нашите градове така че да има инвеститори.

След всички разделения в страната е време да се градят мостове, акцентира областния секретар на СДС за Враца Румен Петков.

Румен Петков - обл. секретар на СДС:
Защото бъдещето е на лидерите на политиките и на тези формации, които градят мостове, тези които имат обща визия за развитието на България, затова ние в СДС сме заедно с нашите приятели от ГЕРБ.

Коалиция "ГЕРБ-СДС" е с номер 24 в бюлетината.
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите