Шест години грижа за специалните деца - ЦСОП Враца посрещна шестима първокласници

  15 Септември 2023, 18:25     

На 15 септември, заедно с първия училищен звънец, Центърът за специална образователна подкрепа „ Д-р Петър Берон“ във Враца отпразнува и своя 6-ти рожден ден. Празничната програма зареди присъстващите с добро настроение.

 

Илияна Янинска – дир. ЦСОП „Д-р Петър Берон“

Честита нова учебна година на всички! Бъдете много усмихнати и все така празнично настроени, с букет в душата си от усмивки, от дръзновения, от много, много щастливи мигове! Ето че и този ден е днешният първи учебен ден, в който всички заедно откриваме и даваме началото на тази учебна година - 2023-та-2024-та. Ще бъдем напред заедно, ще постигаме много успехи, които всички знаем, че сме способни на това и естествено, ще правим много, много още нови дела. Защото на всяко ново начало се радва всеки.

 

Тази година прага на училището прекрачиха шестима първокласници.

Илияна Янинска – дир. ЦСОП „Д-р Петър Берон“

Пожелавам на всички здраве. На колегите - търпение, дързост, креативност, защото наистина в тяхно лице децата получават най-истинските приятели. И, естествено, втори вид родители. А на вас, родители, ви желая също да споделяте нашите мигове заедно, да участвате в нашите дейности така както досега и, естествено, да ни подкрепяте във всяка една наша инициатива. 

Сред гостите уважили тържеството на институцията, бе старши експертът по приобщаващо образование към РУО Враца, Ивка Гиздина.

Ивка Гиздина – ст. експерт към РУО Враца

Изключително радостна съм, че в днешния празничен ден съм част от вас в най-модерно и съвременно обзаведен Център за специална образователна подкрепа в страната, с най-креативните, вдъхновени и трудолюбиви педагогически специалисти. 

104 са възпитаниците на институцията, която е единствената в община Враца и региона за обучение на ученици със специални потребности. 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите