При изпреварване:Тежка катастрофа с ТИР и кола във Врачанско (Обновен)

  14 Май 2024, 19:16     

Малко преди обяд ТИР помете лек автомобил на главен път Е79, край село Мраморен. Колата била управлявана от млада жена, която предприела маневра изпреварване на друга кола. В този момент обаче тежкотоварен камион зад нея вече бил влязъл в насрещното за да я изпревари, разказва бащата на младежа, който бил в същата колата с жената.

Цветелин Цветков - баща на момчето от колата
Тръгнали са да изпреварват някакъв автомобил и ТИР-ът през това време изпреварва тях, закачил ги е и ги е обърнал, като те са пътували в посока Враца, завъртял ги е и ги е ударил в дървото. Той е тръгнал да изпреварва тях и още един автомобил, който бил пред тях.

Според Цветелин синът му и момичето не са се движили бързо.

Цветелин Цветков - баща на момчето от колата
Бавно са се движили, защото преди тях е имало възрастен мъж, кой е карал бавничко. Според шофьора на камиона бил карал с около 30 км/ч. Синът ми и момичето били след него и той тръгнал да изпреварва двата автомобила и ги е закачил. Как е станало идея си няма. Добре, че отзад не е имало никой, че да са загинали на място.

За щастие няма пострадали хора, а от силния удар автомобилът е смачкан до неузнаваемост. Движението в района бе временно затруднено. 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите