Момчил Младенов повежда НДСВ Враца - трима са кандидатите от партията за Областта

  28 Февруари 2023, 19:07     

Момчил Младенов е водач на листата на НДСВ за Враца. Националното движение за стабилност и възход регистрира в Районната комисия само трима кандидат-депутати.

Момчил Младенов – водач на листа на НДСВ, Враца
Светла Младенова Топалска – преподавател, учител, известна врачанка - е на второ място. И Венцислав Борисов – доктор ортопед също известен на всички врачани, е на 3-то място. Ние смятаме, че капацитета на партията - той тепърва ще се разгръща в нац. план - също има сериозен капацитет. И очакваме участие в настоящия парламент, защото партията е диалогична, партията е консенсусна и биха могли да дадат доста в изграждането на следващото правителство.
 

Дни преди старта на предизборната кампания, общинският съветник и бизнесмен коментира и решението си да поведе листата на партията за Врачанско.

Момчил Младенов – водач на листа на НДСВ, Враца
Аз във НДСВ участвам от 2001 година. Много хора, врачани ме познават, като областен координатор... Участваме в това политическо състезание с акцент към резултати, които биха имали значение в следващите месеци и години в управлението на страната и в частност и на град Враца. В тази връзка ние възстановяваме структурите с поглед и към местните избори, където мисля че има доста неща, които можем да дадем в идеите за добро управление на общината. 

Младенов добави, че екипът му е готов да застане открито пред хората, да даде своите управленчески идеи и да покаже възможностите си.
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите