Ден без загинали на пътя - в Монтана раздадоха брошури за безопасно поведение на пътя

  20 Септември 2023, 18:53     

В Монтана полицейски екипи осъществяваха контрол по булеварди и улици с интензивен трафик и раздаваха на шофьорите информационни брошури с правила за безопасно движение по пътищата. Акцията продължи повече от 2 часа.

 


Граждани, които живеят в района  на един от централните булеварди в града се оплакаха на униформените от шума и безразсъдното поведение на шофьори и мотоциклетисти.

 Цветана Лозанова
Тука е писта на мотори вечер, нощем от 9-10 часа вечерта 11 и половина летят със бясна скорост, откъде се засилват незнам. На 112 сме се обаждали, казват – ами, да , благодарим, ще вземем мерки …това е, е така изправен е мотора – на задната гума и са обикновено два мотора

 
Тодор
Тука требваше пешеходна пътека да има, тука най-много хора пресичат, обикалям отгоре  на пешеходната пътека . Движението е абсурдно, с превишена скорост е... сега са видели, че има Пътна полиция и намаляват, иначе тука с по 70 – 80 км.  От началото  на територията на област Монтана са станали  134 тежки катастрофи,  загинали са 8 граждани,  ранените са 196.
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите