Борисов за Божков: "Решил човекът - върнал се!"

  26 Август 2023, 13:35     


"Хиляди пасарежи идват и се връщат." Така коментира лидерът на ГЕРБ завръщането на Васил Божков в България и допълни, че не се страхува.

Бойко Борисов - лидер на ПП ГЕРБ
Решил човекът - върнал се. Хиляди пасажери идват и се връщат. И аз истински се надявам г-н Божков да е дошъл да си реши въпросите с правосъдието, ако е невинен - да си изчисти името, ако е виновен - имаме съдебна система. Това което съм го коментирал съм го казал и в прокуратурата, на няколко разпита сме били.


Борисов коментира и смяната на областните ръководители в полицейските структури. Според него трябва разпита вътрешния министър за тези промени.

Бойко Борисов - лидер на ПП ГЕРБ
Партията на "Промяната" поголовно подменя всички само с нейни кадри. Поголовно се сменят хора. Упреците са ни много към управлението, но ако това е сглобката, ние не виждам как ще продължим да участваме по този начин в тази сглобка.


Лидерът на ГЕРБ посочи, че към момента най-притеснителното е цената на горивата.

Бойко Борисов - лидер на ПП ГЕРБ
За мен е спекулативно  във времето когато хората пътуват най-много  пак изненадващо с по 0,30 - 0,40 лв. започва да се вдига в последните месеци бензина и нафтата. И това се дължи на слаб контрол.

Борисов изрази надежда за нова среща с коалиционните партньори от септември, за да коригират цялата ситуация в страната.
 
 Анкета

Ще гласувате ли, ако има нови избори?


Виж резултатите