Оптимизация във врачанската болница

  27 Юни 2019, 18:23     0

Оптимизиране структурите на болниците във Враца, Монтана и Видин. Такова предложение е направил здравният министър Кирил Ананиев на работна среща с ръководствата на трите лечебни заведения. Идеята е да се развиват тези отделения, които работят добре и потокът от пациенти е по-голям. Така в една област ще се наблегне на лечението в една сфера на медицината, а в съседния регион – в друга, с цел подобряване качеството на обслужването. Конкретно във Враца сериозен проблем създават и кредиторите, които непрекъснато изискват получаването на дължими суми. Стигало се е дори до описване на имущество от съдия изпълнители, но винаги са постигани споразумения и продажба не е имало.


ТЕЗИ БОЛНИЦИ27.06.2019 г., 23:06 ч.

ТЕЗИ БОЛНИЦИ ДА СЕ ПРЕРЕГИСТРИРАТ ПО ЗАКОНА ЗА ЗДРАВНИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ.ТЕ НЕ ТРЯБВА ДА СА ТЪРГОВСКИ ДРУЖЕСТВА!ТАКА ДЪРЖАВАТА БЯГА ОТ ОТГОВОРНОСТ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА СВОИТЕ БОЛНИЦИ!ЗДРАВНИЯ МИНИСТЪР ЗАЕДНО С ФИНАНСОВИЯ МИНИСТЪР СА ОТГОВОРНИ ЗА СЕГАШНОТО НЕЗДРАВОСЛОВНО СЪСТОЯНИЕ НА ТЕЗИ БОЛНИЦИ!

ЗАЩО27.06.2019 г., 23:02 ч.

ЗАЩО ПЪРВО НЕ СЕ РАЗГРАНИЧАТ МЕДИЦИНСКИТЕ СЕСТРИ ОТ ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ И ТИЯ ОТ ОБЩИНСКИТЕ И ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ?!КАКВИ СА СРЕДНИТЕ ЗАПЛАТА ПРИ ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ?!ТАКА ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ ПРИЧИНАТА ЗА ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ В ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ И МАЛКИТЕ В ОБЩИНСКИТЕ И ДЪРЖАВНИ БОЛНИЦИ.

Последни новини

Чума по свинете в Мизия

   16 Юли 2019   0

 Анкета

Какво предпочитате да гледате в ефира на RM TV?


Виж резултатите